Eurorepar Goes - AutoVermeulen

Pearyweg 6 | 4462 GT GOES | (0113) 561812

Eurorepar: het multimerken netwerk van Stellantis

Stellantis is ontstaan door de fusie van de PSA group en FCA én daar mee één van de grootste auto- en onderdelenfabrikanten ter wereld. Automerken die onder Stellantis vallen zijn o.a. Peugeot, Citroën, Fiat, Opel, Alfa Romeo, DS, Lancia en Abarth. Maar ook een aantal van oorsprong Amerikaanse merken zoals Jeep, Chrysler en Dodge behoren tot Stellantis.

 

Eurorepar is het multimerken netwerk binnen Stellantis dat inmiddels actief is in 26 landen en inmiddels ruim 5.000 vestigingen wereldwijd telt. Voor jou als klant betekent dit een goede service tegen een scherpe prijs, ongeacht het merk of type van jouw auto. Wij hebben toegang tot een databank met internationale kennis van alle merken en modellen auto’s, waar onze monteurs altijd op terug kunnen vallen.

 

De onderdelen die in onze werkplaats worden gebruikt worden zijn speciaal ontwikkeld door Eurorepar en daardoor zeer scherp geprijsd. Zo krijg jij altijd de beste service voor jouw voertuig, tegen een scherpe prijs.

 

www.stellantis.com
www.stellantis.com

Stellantis is een wereldwijd en beursgenoteerd autoconcern bestaande uit 15 automerken en een groot aantal automotive gerelateerde merken/activiteiten, Eurorepar is er daar één van. 

 

Eurorepar Goes, onderdeel van AutoVermeulen

Eurorepar Goes is op zijn beurt weer een onderdeel van AutoVermeulen, een begrip in Zeeland sinds 1962.

 

Als Expert in Kia, Dealer van Fiat én Subaru Service Centre combineren we de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf. 

 

Door ons aan te sluiten bij Eurorepar kunnen wij een nog brede klantenkring van dienst zijn. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op onze vertrouwde topservice en de vakkundige handen van onze monteurs die met zorg aan jouw auto werken.

Kortom. Of het nu gaat om het uit laten voeren van onderhoud, reparatie of APK keuring van je auto, het kopen of (privé)leasen van een nieuwe auto, de aanschaf van een betrouwbare occasion of het faciliteren van een huur- of shortleaseauto; bij AutoVermeulen ben je aan het juiste adres! Dat beloven we!