Fabrieksgarantie

Heb je een jonge of bijna nieuwe auto, kies dan voor fabrieksOnderhoud. We onderhouden je auto precies zoals wordt voorgeschreven door de fabrikant, helemaal op maat voor jouw type, bouwjaar en kilometerstand. Bovendien maken wij bij FabrieksOnderhoud altijd gebruik van originele onderdelen. Zo behoudt je auto zijn fabrieksgarantie.

 

Wat zegt de wet over fabrieksgarantie?

Dat je verplicht bent om je auto – van welk merk dan ook - te laten onderhouden door een merkdealer voor het behoud van fabrieksgarantie is een vergissing.

 

Volgens de Europese wetgeving is het zelfs verplicht om een keuzemogelijkheid te hebben in wie het onderhoud uitvoert. Als wij jouw auto volgens de strenge normen van de fabriek onderhouden en uitsluitend originele onderdelen gebruiken (FabrieksOnderhoud noemen wij dat) blijft de fabrieksgarantie gewoon intact. Diezelfde Europese wetgeving heeft bovendien bepaald dat de complete technische informatie voor onderhoud en reparatie toegankelijk moet zijn voor alle (onafhankelijke) autobedrijven. Bekijk het filmpje hiernaast van de BOVAG

 

Heb je vragen over fabrieksgarantie van jou auto? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >