Beste Opel rijder, 

 

Bij Eurorepar Car Service is je Opel in goede handen. Voor onderhoud, reparatie, service en APK van je Opel - ongeacht leeftijd of kilometerstand – kan je namelijk rekenen op de expertise van Stellantis, de fabrikant van Opel. 

 

Net als de Opel Dealer, -Agent en -Reparateur behoren wij tot Stellantis en beschikken wij over alle technische data, originele onderdelen en speciaal gereedschap die nodig zijn voor perfect Opel onderhoud. Naast het perfect uitvoeren van het onderhoud aan uw Opel voeren wij ook alle soorten reparaties uit, uiteraard na een zorgvuldige diagnose. Voor deze diagnose maken wij gebruik van de modernste apparatuur. Vanzelfsprekend vertellen we vóórdat we aan je auto beginnen wat we gaan doen en wat de te verwachten kosten zijn. 

 

Opel fabrieksgarantie

Kies je voor FabrieksOnderhoud? Dan behoud je Opel automatisch zijn fabrieksgarantie, dat garanderen we! We onderhouden je Opel precies zoals wordt voorgeschreven door de fabriek, helemaal op maat voor jou type, bouwjaar en kilometerstand. Bovendien maken wij bij FabrieksOnderhoud altijd gebruik van originele onderdelen.

 

Slim onderhoud voor jouw Opel

Geen gezeur of trammelant, ook al is je Opel al een dagje ouder? Kies dan voor slim onderhoud: SmartService van Eurorepar! Kies je voor SmartService, dan voeren wij de kleine beurt of grote beurt uit met huismerk onderdelen. Hierdoor houden we autorijden niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je portemonnee.

 

Heb je vragen over het onderhoud van je Opel? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >