Welkom met alle merken personenauto's

 

Regelmatig onderhoud van uw auto is belangrijk voor de betrouwbaarheid en veiligheid van jouw auto. Bovendien voorkom je met vakkundig onderhoud de kans op dure reparaties in de toekomst en verklein je de kans op pech onderweg. Juist voor vakkundig auto onderhoud ben je bij Eurorepar Car Service in Goes aan het juiste adres.

 

Onze monteurs zijn ervaren en goed (bij)geschoold. Ze kennen je auto als geen ander en checken ‘m op de meest essentiële punten ongeacht het merk of leeftijd. Vooraf communiceren we de te verwachte kosten en bij onvoorzien complicaties wordt je direct op de hoogte gesteld. 

 

Grote beurt of kleine beurt

Afhankelijk van de kilometers die je rijdt adviseren wij of je auto toe is aan een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Vanzelfsprekend is ook de onderhoudshistorie van je auto van groot belang als je moet kiezen tussen een grote- of kleine beurt. Combineer je de APK keuring met een onderhoudsbeurt dan scheelt dat in de totale kosten.

 

APK keuring

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is er voor jouw veiligheid! Deze keuring voorkomt dat er onveilige auto’s deelnemen aan het verkeer. Bij deze wettelijk verplichte keuring is veiligheid één van de belangrijkste onderwerpen naast milieu. Onderdeel van de APK keuring is het meten van schadelijke stoffen die de uitlaat van uw auto verlaten. Bij een te hoge uitstoot van schadelijke stoffen wordt je auto niet goedgekeurd en mag je niet meer deelnemen aan het verkeer. Door een APK keuring te combineren met een grote- of kleine onderhoudsbeurt voorkom je technische problemen, daarnaast is het combineren van een onderhoudsbeurt en een APK voordeliger.

 

Reparatie en storing 

Eurorepar voert niet alleen onderhoudsbeurten uit. Ook voor een reparatie groot of klein kan je bij ons terecht, of het nou een versleten koppelingsplaat is of een kapot lampje, wij repareren je auto snel en vakkundig. En gaat er plotseling een storingslampje branden op je dashboard? Met de modernste uitleesapparatuur gaan wij op zoek naar de oorzaak en voeren vervolgens de reparatie uit.

 

Heb je vragen over het onderhoud van je auto? Neem gerust contact met ons op! 

Maak eenvoudig een online werkplaatsafspraak!

Kies zelf een datum en tijd in onze agenda waarop een bezoek jou het beste past. Tot snel!

 

 

Maak hier een afspraak >

 

Of neem contact met ons op >