Ook voor onderhoud & service van je elektrische auto.

Het onderhoud van een 100% elektrische auto is niet hetzelfde als het onderhoud van een auto met een “gewone” verbrandingsmotor. Het grote verschil zit ‘m in het feit dat er minder onderdelen periodiek vervangen dienen te worden, denk hierbij aan motorolie, oliefilter, bougies, luchtfilter en een distributieriem of -ketting. Maar dat wil niet zeggen dat een elektrische auto geen onderhoud nodig heeft.

 

Onze monteurs hebben ervaring met elektrische mobiliteit en helpen je net zo snel en vakkundig als met iedere andere auto van welk merk dan ook. Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw auto veilig en betrouwbaar te houden en voorkomt de kans op dure reparaties in de toekomst. Daarnaast geldt ook voor een elektrische auto de wettelijke APK keuring. Een elektrische auto is technisch zeer complex, echter bestaat uit veel minder bewegende onderdelen.

 

Minder bewegende onderdelen betekent minder slijtage. Toch zijn er nog genoeg onderdelen aan een elektrische auto die wel degelijk aan slijtage onderhevig zijn, sommige zelfs meer dan die van een vergelijkbare auto met een verbrandingsmotor, banden en wielophanging bijvoorbeeld.

 

 

 Maak online een afspraak

   

      of bel voor meer informatie: (0113) 561812